Van het gas af!

Natuurlijk wordt Toren H zogenaamd “All-Electric” gemaakt. Voor de verwarming en koeling van de appartementen gebruiken we duurzame, solide en beproefde technieken. Door een collectieve warmtepomp worden de appartementen in de winter voorzien van warmte en in de zomer levert het systeem heerlijk verkoeling. De installatie van het appartement is extra zuinig doordat het ventilatiesysteem een zogenaamd Warmte-Terug-Win systeem (WTW) is.
Naast diverse installaties komen op het dak van Toren H ook zonnepanelen te staan die we inzetten om stroom voor de collectieve installaties op te wekken of algemene ruimten te voorzien van stroom. In nieuwbouw ligt het energieverbruik aanmerkelijk lager dan in bestaande bouw. De optimale isolatie, HR++ beglazing, vloerverwarming en het gebruik van duurzame materialen, zoals aluminium kozijnen, zorgen voor lage kosten in onderhoud en energie.

Comfort

Comfort begint al bij binnenkomst in een gebouw. De royale entree, die bijna 6 meter hoog is, geeft toegang tot het privé deel naar de liften. Naast de twee personenliften is er een fietsenlift aanwezig voor de bergingen op de eerste verdieping. De videofooninstallatie waarmee je de deur voor bezoek kunt openen, hebben we nog gebruiksvriendelijker gemaakt. Naast de bediening via de vaste videofoon in je appartement kun je de toegang zelfs bedienen vanaf een mobiele telefoon of tablet.
Er komt geen afvalruimte in het gebouw, het afval wordt in ondergrondse containers op straat ingezameld.
In de appartementen voelt het altijd comfortabel aan dankzij de vloerverwarming in alle kamers. Dat is niet alleen aangenaam voor de voeten, het bespaart ook energie. En nergens in huis ontsieren radiatoren de wanden, alleen in de badkamer wordt een elektrische handdoekradiator geplaatst.